Zhuzhou Gingte Cemented Carbide Co.,LTD

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • βίντεο
  • Εικόνες
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: Λι Gingte
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: $5 Million-US$10 Million
Ιδρύθηκε Έτος: 2011
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Εισαγωγή

    Τσιμενταρισμένη Co. καρβιδίου Zhuzhou η Gingte, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2011, είναι επαγγελματικός κατασκευαστής που παράγοντας τα τσιμενταρισμένα προϊόντα καρβιδίου. Το Gingte ειδικεύεται στην κατασκευή και τις πωλήσεις των διάφορων τύπων τσιμενταρισμένων κύβων καρβιδίου, πιάτων, κόπτη δίσκων, εξάγοντας εργαλείων, τεμνόντων εργαλείων, μερών ένδυσης και προσαρμοσμένων στοιχείων κ.λπ. από τις απαιτήσεις του πελάτη. Τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στις βιομηχανίες όπως τα μηχανήματα αυτοκινήτων, αμυντικής μεταρρύθμισης, μεταλλουργίας, εφαρμοσμένης μηχανικής και μεταλλείας, χημικές ουσίες, ελαφριά βιομηχανία, εγχώριες συσκευές, μικροηλεκτρονική και ούτω καθεξής.

 

ΚΙΝΑ Zhuzhou Gingte Cemented Carbide Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0
 


    Η επιχείρηση έχει την τυποποιημένη μεμονωμένη διοικητική δομή και η πλήρης Ομάδα Διοίκησης, αυτό έχει περάσει την πιστοποίηση ISO9001: διεθνές ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του 2015. Το εμπορικό σήμα έχει την υψηλές διαφάνεια και την επιρροή σε αυτήν την βιομηχανία, ειδικά με τον τσιμενταρισμένο κόπτη δίσκων καρβιδίου που έχει υποστηρίξει την κεντρική θέση στην εγχώρια αγορά. Τα προϊόντα από την ανάπτυξη, σκόνη που αναμιγνύουν, παραγωγή, τελειώνουν την κατεργασία, εξεταστικός κ.λπ. όλα που ολοκληρώνονται ανεξάρτητα, υπό τον όρο ότι καλή ποιότητα και έξοχη τεχνική για oversea τον κατασκευαστή και την τοπική επιχείρηση καρβιδίου βολφραμίου. Δεδομένου ότι η επιχείρηση καθιέρωσε, η επιχείρηση έχει συνεχίσει τη νέα τεχνολογία, το ανώτερο προσωπικό, και τον εξοπλισμό. Μέχρι τώρα, η επιχείρηση έχει 2 ανώτερους συμβούλους, 20 επαγγελματικά τεχνικά ταλέντα, το τμήμα αποτελείται από το εσωτερικό τμήμα πωλήσεων, διεθνές τμήμα πωλήσεων, εργαστήριο πρώτης ύλης, φόρμα που σχεδιάζει το τμήμα, το πιέζοντας τμήμα πετρελαίου, το πιέζοντας τμήμα TPA, το τελειώνοντας τμήμα τμημάτων, ανάλυσης και δοκιμής, με την ετήσια ικανότητα παραγωγής πάνω από 400 τόνων.


ΚΙΝΑ Zhuzhou Gingte Cemented Carbide Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1


    «Σοβαρά, γρήγορος, και να κρατήσει την υποχρέωση» που οι άνθρωποι σε Gingte θα συνεχίσουν να φέρνουν τέτοιο ύφος εργασίας για να δημιουργήσουν περισσότερο όφελος για την επιχείρηση, να φέρουν το προσωπικό με περισσότερο ενδιαφέρον, να εφοδιάσουν τον πελάτη με περισσότερες τιμές και να αυξήσουν τον πλούτο για την κοινωνία.

 

ΚΙΝΑ Zhuzhou Gingte Cemented Carbide Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2

 

Ιστορία

Τον Αύγουστο του 2018 Zhuzhou Gingte κινήθηκε προς το BLDG. D6-1, ανεξάρτητο πάρκο πρωτοπόρων, πόλη τεχνολογίας TianYi, TianYuan Dist., Zhuzhou, Hunan Prov., Κίνα. (Οι εγκαταστάσεις μας), όπου το νέο εργοστάσιό μας που καλύπτει μια περιοχή άνω των 10.000 τετραγωνικών μέτρων.

 

Το Δεκέμβριο του 2017 Zhuzhou Gingte ονομάστηκε τις επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας στο επαρχία Hunan.

 

Το Μάρτιο του 2017 κέρδισε το το 2016 προηγμένο βραβείο επένδυσης εξοπλισμού στην περιοχή Hetang, Zhuzhou, επαρχία Hunan.

 

Το Μάρτιο του 2013 Zhuzhou Gingte τσιμεντάρισε τη Co. καρβιδίου, ΕΠΕ που κινήθηκε προς No.3, νότιος δρόμος Changjiang, περιοχή Tianyuan, πόλη Zhuzhou, επαρχία Hunan, Κίνα. Η ετήσια παραγωγή της επιχείρησης φθάνει σε US$7 εκατομμύριο, οι πωλήσεις φθάνουν σε US$7 εκατομμύριο.
 

Το Μάιο του 2012 το εργοστάσιο μετονομάστηκε τσιμενταρισμένη Co. καρβιδίου Zhuzhou τη Gingte, ΕΠΕ.
 

Το Μάρτιο του 2011 το τσιμενταρισμένο Gingte καρβίδιο Zhuzhou καθιερώθηκε στην πόλη Zhuzhou.

 

ΚΙΝΑ Zhuzhou Gingte Cemented Carbide Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Τσιμενταρισμένη Co. καρβιδίου Zhuzhou Gingte, ΕΠΕ

 

Pre-sale υπηρεσία

1. Έχουμε τις επαγγελματικές πωλήσεις για να ακολουθήσουμε τη διαταγή σας.

2. Θα παράσχουμε την επαγγελματική πρόταση.

3. Μπορέστε να παραγάγετε καθώς θέλετε.

4. Θα ικανοποιήσει όλη την απαίτησή σας.

 

ΚΙΝΑ Zhuzhou Gingte Cemented Carbide Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Μετά από την υπηρεσία πώλησης

1. Παρέχουμε την εξουσιοδότηση ενός έτους για το προϊόν μας (μετά από την ημέρα της αποδοχής). Κατά τη διάρκεια της χρονικής εξουσιοδότησης, θα παράσχουμε τη δωρεάν υπηρεσία για τα ελαττώματα συσκευών και θα βλάψουμε αυτή που δεν προκαλείται από τους ανθρώπινους παράγοντες. Θα παράσχουμε ότι η υπηρεσία μετά από λαμβάνει τα τηλέφωνα ή τη γραπτή ειδοποίηση. Αλλά οι αμοιβές υπηρεσιών που προκαλούνται από την ανάρμοστη χρήση θα καλυφθούν από τους πελάτες οι ίδιοι.

2.If έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Η επιχείρησή μας παρέχει 24 ώρες υπηρεσία 7 ημερών.

 

ΚΙΝΑ Zhuzhou Gingte Cemented Carbide Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

Η ομάδα μας

    «Σοβαρός και γρήγορος, το ραβδί στην υπόσχεση» είναι ύφος εργασίας των ανθρώπων Gingte μας, θα δημιουργήσουμε τα μεγαλύτερα οφέλη για τους μετόχους, θα φέρουμε περισσότερα οφέλη για τους υπαλλήλους, θα φέρουμε τη μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες, και θα παράσχουμε περισσότερο πλούτο για την κοινωνία!

 

ΚΙΝΑ Zhuzhou Gingte Cemented Carbide Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

    Η επιχείρηση έχει 2 ανώτερους συμβούλους, 20 επαγγελματικά τεχνικά ταλέντα και η ομάδα 20 πωλήσεων, το τμήμα αποτελείται από το εσωτερικό τμήμα πωλήσεων, διεθνές τμήμα πωλήσεων, εργαστήριο πρώτης ύλης, φόρμα που σχεδιάζει το τμήμα, το πιέζοντας τμήμα πετρελαίου, το πιέζοντας τμήμα TPA, το τελειώνοντας τμήμα τμημάτων, ανάλυσης και δοκιμής, με την ετήσια ικανότητα παραγωγής πάνω από 400 τόνων.

 

ΚΙΝΑ Zhuzhou Gingte Cemented Carbide Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

 

ΚΙΝΑ Zhuzhou Gingte Cemented Carbide Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2